Varme

Varmekilder til ethvert komfortniveau

VVS Roskilde udgør et team af højt erfarende og yderst kompetente fagfolk, der ved hvad teknologiens udvikling har gjort ved de mange mulige opvarmningsformer. Valgene er mange, og vores fagmænd- og kvinder kan rådgive, vejlede og guide dig til at vælge det mest optimale, der passer perfekt til dit behov. Vi tilpasser og skræddersyer løsningerne til små og store projekter, samt sørger vi for effektiv opvarmning for både private, erhvervs og offentlige kunder.

Vi tilbyder fagfolk, der kan montere, installere og levere varmekilder som vandvarmer og varmepumper, olie- og pillefyr, gasfyr, gulvvarme, fjernvarme, jord- og solvarme. De to sidst nævnte er at foretrække, hvis man vil være miljøbevidst om valget af varmekilde. Vi har for øje, at VVS-produkt og løsning skal stemme overens med kundens behov og økonomi. Ydermere kan vi udskifte, levere og optimere radiatorerne, radiatorskjulerne og dertil termostat. Vi sørger naturligvis for at funktion stemmer overens med æstetik, som også har stor betydning for helhedsoplevelsen af resultatet.

Har du brug for personlig rådgivning eller ved du allerede nu, at du skal have ny eller optimering af nuværende varmekilde, så kontakt os gerne og modtag et uforpligtende tilbud samtidig med at vi snakker om, hvilke VVS-installationer du har behov for inden for det personlige varmebehov.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs roskilde gasfyr service

Montering og installationer

Vores team af dygtige fagfolk sigter efter, at montering og installering af varmekilde sker problem- og gnidningsfrit. Der bliver lagt stor vægt på, at montering og installering bliver udført med det bedste udgangspunkt. Det betyder, at produktet bliver holdbart, solidt og funktionelt. Om det drejer sig om fyr, radiatorer eller solfanger, så er vi klar til at udføre et eksklusivt arbejde for dig.

Vi sørger også for at æstetikken er i højsædet, når vi justerer og optimere ved indmaden i huset. Det skal være en fornøjelse for kunden at overvære produktet, og ikke det modsatte. Hele vejen vil kunden blive taget i hånden, så alle kundens ønsker går i opfyldelse.

Radiatorer og radiatorskjulere

Hvorfor er en radiator vigtig? Der er mange forholdsregler, der kan tages, når man har radiatorer i hjemmet. Vores fagmænd- og kvinder kan hjælpe med at fortælle, hvorfor placeringen af radiatoren er alfa og omega, hvad en trådløs løsning kan gøre for din hverdag og hvordan radiatorerne skaber den bedste komfort for dig i hverdagen.

Ydermere anerkender vi, at radiatorer kan bryde med den stil, som man har i hjemmet. Til det kan vi montere radiatorskjulere, så radiatorens look ikke længere er en udfordring for at bibeholde det æstetiske udtryk i hjemmet. Kontakt os via mail eller telefon for en samtale om den bedste løsning.

vvs roskilde varme radiatorrør
vvs roskilde energioptimering pv solceller

Bæredygtige VVS-løsninger

Vi hjælper gerne med at få opfyldt alle slags behov – også dem der vil tage sig af miljøet samtidig med at lave en god investering. Vi tilbyder konkurrencedygtige og bæredygtige løsninger inden for bl.a. jordvarme og solvarme. Det behøver ikke kun ske via de traditionelle opvarmningsmetoder, men også via miljøvenlige løsninger, som vi gerne hjælper med at leverer og monterer.

Om det er solfanger eller solceller, så tror vi på at det fremtidsmæssigt er en god investering for økonomien. Vi ved at valget omkring hvilken løsning, der passer din hverdag bedst kan være en udfordring, hvorfor vi tilbyder vejledning og rådgivning på højeste niveau.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud