Badeværelse

Badeværelset når nye højder

Skal du have nyt badeværelse? Eller vil du udskifte vasken, toilettet eller badet? Er du træt af de nuværende badeværelsesmøbler, og trænger du til forandring? Hos VVS Roskilde kan vores samarbejdspartnere leverer badeværelsesløsninger med udgangspunkt i kvalitetssikkert badeværelsesinventar. Vi kan skabe dit nye drømmebadeværelse eller optimere det gamle uden at gå på kompromis med resultatet. Vi ønsker, at alle vores kunder skal have mulighed for at forkæle sig selv, hvorfor vi kan tilbyde varemærker som Ifö, Gustavsberg og Hansgrohe til konkurrencedygtige priser.

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, som er essentiel for at få hverdagen til at fungere problem- og gnidningsfrit. Hvis det ikke indeholder de bedste løsninger, så kan det betyde bekostninger på både et praktisk og æstetisk plan. Vores VVS’ere ved hvilke løsninger, der ikke kan undværes og hjælper ydermere med at få ønsker og behov til at gå op i en højere enhed. Vores ekspertise skal ikke koste ekstra, men skal derimod forsikre kunden om at de trygt kan vende tilbage, når behovet opstår.

Uanset om du har behov for en totalrenovering af rummet, blot ønsker at fikse den dryppende vandhane eller det løbende og utætte toilet, så står vi klar til at guide med at gøre rummet til et komfortabelt og eksklusivt badeværelsesmiljø.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs roskilde badeværelse klinker belægning

VVS-løsninger på badeværelset

Badeværelset indeholder generelt mange forskellige faldgrupper inden for VVS-service. Vi tilbyder sanitetsteknikker, der dækker mange forskellige løsninger såsom vandhane til håndvask, montering af brusearmatur, valg af badekar, fritstående eller væghængt toilet, gulvvarme i badeværelset, afkalkning af cisterne og andre nødvendige funktioner inden for rummet.

Grundet de mange teknikker, der forlanges at kunne fungere optimalt på badeværelset, så er det vigtigt at forhøre sig hos vores yderst kompetente fagmænd- og kvinder, der kan vejlede, rådgive og støtte ud fra den enkelte kundes behov og ønske. Hvis du ønsker, at vores tilbehør til badeværelse skal sætte et unikt, funktionelt og æstetisk udtryk på dit badeværelse, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Bad og badekar

Det er først vigtigt, at man bestemmer sig for, hvilket behov man har. Der er forskellige valg i form af bad og badekar, som hver især har dets fordele. Hvilket brusearmatur ønsker du? Skal det være vandfaldsbruser, almindeligt brusehoved eller bruser med stort hoved? Foretrækker du indsatsbadekar, fritstående badekar eller skal hverdagen være mere eksklusiv med spa eller boblebad?

Vi tilbyder og leverer badeværelsesmøbler af høj kvalitet, og derfor skal det stemme overens med den VVS-installatør, som installere og montere produktet. Vores samarbejdspartnere kan udrette dette til lavpris uden at gå på kompromis med udførslen. Kontakt os for yderligere informationer, hvis du har brug for vores hjælp.

vvs roskilde badeværelse badekar
vvs roskilde badeværelse væghængt toilet

Montering og installation af toiletter

Skal du udskifte WC eller er toilettet utæt? Har du ønske om et væghængt toilet, men har et fritstående på nuværende tidspunkt, så har vores samarbejdspartnere mulighed for at optimere og forbedre dit toilet. Vi hjælper også med standardløsninger såsom et stoppet toilet eller afkalkning af cisterne. Med få justeringer af toilettet kan det ændre udtrykket i rummet og det kan oftest føles som et helt nyt badeværelse med vores indblanding.

Vores erfarende og kompetente fagfolk ved, hvilke behov der skal udfyldes, når det gælder alt til badeværelset. Har du specifikke ønsker til badeværelsesrummet, så kan du komme i direkte dialog med vores VVS’ere ved at kontakte dem på enten mail eller telefon

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud