Vand

Forskellige vandinstallationer

Vand er en essentiel kilde i vores hverdag. Det gælder både private, erhvervs og offentlige kunder. Vi tilbyder, leverer og udfører de mest optimale vandinstallationer og løsninger til hjemmet eller virksomheden. Vand bruges som forskellige kilder, hvorfor det er en vigtig ressource at passe på. Det kan vores fagmænd- og kvinder hjælpe dig med.

Vi hjælper med mange forskellige VVS-løsninger og sørger for at træde til uanset hvilket behov, som kunden har. Vi ved, at vand spiller en stor rolle i mange rum i hjemmet. Badeværelset, køkkenet, bryggerset eller vaskerummet lever på baggrund af vandets centrale rolle. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde fagfolk med en bred vifte af egenskaber og faglige kompetencer, så vi kan hjælpe kunden helt til dørs.

Vores fagfolk er vel informeret, hvorfor vi også ved, at vand bliver spildt i enorme mængder hvert år. Vi kan optimere vandsystemer, varmvandsrørene og systemer af ældre dato, så vi sørger for at energien bliver fordelt med det bedste udgangspunkt for kunden. Vi giver et uforpligtende tilbud på de mulige vandinstallationer, som du har brug for og sammen sørger vi for, at vores VVS’ere tager udgangspunkt i dit budget, så vi sammen kan energioptimere dit forbrug.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs roskilde varme gulv varmeslanger

Vandinstallationer i hjemmet

VVS Roskilde sørger for at hjælpe dig med at passe på vandkilden inden for hjemmets fire vægge. Her har vi høj ekspertise inden for både rum som køkkenet, bryggerset, vaskerummet eller badeværelset, hvor vandets rolle er central – f.eks. vandvarmeslanger til gulvopvarmning. Det betyder f.eks. at forsikre at vådzoner ikke er utætte og at indretningen af de diverse rum lever op til de store eller mindre mængder vand, der opstår.

Hos VVS Roskilde er det netop det, som vores hold kan. Vi kender regler og retningslinjer for, hvad der er realistisk og urealistisk, når vi snakker med kunden om deres behov. Vi tilgodeser og realiserer dit ønske, og uddanner dig i, hvad der er optimalt for at skabe en hverdag uden problemer.

Er dine installationer frostsikret?

VVS’ere i Roskilde og omegn ved, hvad det betyder, når man gerne vil skabe et godt udendørsrum. Ligesom at vandets rolle er altafgørende i huset, så kræver de mange planter, buske, træer og græsset store mængder vand for at kunne holde sig friske og nydelige. For at optimere uderummet så opfordrer vi til at vores VVS’ere hjælper med solide, holdbare og funktionelle løsninger. Der kan nemt opstå problemer i form af udendørs vandhaner, rør, løb og slanger i takt med, at det er en større udfordring af skærme for vind, vejr, kulde og især frost. Vi har erfaring inden for frostens kunst, og vil rådgive dig hele vejen i gennem, så det ikke får fatale konsekvenser.

vvs roskilde PVC-rør sort
vvs roskilde varmepumpe installation

Energioptimere vandforbruget

Vores samarbejdspartnere ved, at når vi snakker om energioptimering, så skal vi tænke på vores personlige vandforbrug. Vi ønsker at skabe en bedre hverdag for vores kunder, hvorfor vores fagmænd- og kvinder kan rådgive, vejlede og hjælpe med at nedbringe vandforbruget og skabe generelle besparelser på en ellers dyr post. Disse VVS-løsninger inden for vandinstallationer kan vi udføre for både store og små projekter, samt private, erhvervs og offentlige kunder.

Som kunde er din livsstil afgørende for hvilket vandforbrug du har, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig bedst muligt videre med specifikke og individuelle forespørgsler ved at kontakte os direkte på mail eller telefon.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud