Ventilation

Gode ventilationssystemer skaber godt indeklima

VVS Roskilde sørger for montering, installering og levering af de ventilationssystemer, der passer bedst til dit behov. Disse systemer renser luften, skaber behageligt indeklima, men sparer også på energien via genvinding. Vi tilbyder forskellige VVS-installationer inden for ventilation, og vil gennem fra- og tilvælgelse processen ligge stor vægt på, at monteringen sker af vores fagmænd- og kvinder. Det skyldes, at dette skal udføres forsvarligt i forhold til for eksempel, sikkerhed. Vi kan stå indenfor vores team af fagfolk og ved, at det vil give det bedste resultat.

Grunden til at gode og solide ventilationssystemer er essentielle i hverdagen skyldes resultatet af dem. Det vil sige, at hvis luften er frisk, så lever man i et sundt indeklima. Uden et sundt indeklima risikerer man mug og fugtskader, der for helbredet kan resultere i fatale konsekvenser. Vores kunder fortjener kvalitetssikkert, høj funktionel og effektiv ventilation. Ydermere vil man med en god ventilationsløsning spare på økonomien.

Har du nogle spørgsmål? Så henvend dig til vores fagfolk, der sammen med dig vil finde den mest bedste løsning for dig og din bolig. I vil sammen finde frem til, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Du kan komme i direkte kontakt med vores samarbejdspartnere via mail eller telefon, og fra dem modtage et uforpligtende tilbud.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs roskilde ventilation sundt indeklima

Om komfort og det gode indeklima

Udgangspunktet for vores kunder skal altid være et sundt indeklima. Det har fatale konsekvenser for helbredet, hvis man ikke formår at kontrollere luftfugtigheden, støvmider og andre partikler, der kommer udefra. Vi har behov for ventilationssystemer, der kan filtrere det dårlige fra inden, at det fylder vores hjem. Vi skal sammen sikre, at kunden lever med frisk luft i hjemmet.

Vores fagfolk kan stå distancen i forhold til at skabe det sundeste indeklima for dig. Et godt helbred skal ikke koste, hvorfor vi har løsninger til konkurrencedygtige priser uden at vi går på kompromis med hverken processen eller målet og med kundens behov og ønske.

Ventilationsystemer til ethvert formål

Vores fagmænd- og kvinder leverer professionel ventilation til både private, erhvervs og offentlige kunder. Vi monterer og installere med fokus på at skabe kvalitet og funktionalitet uden at gå på kompromis med detaljering og effektiviteten. Vi leverer professionelle ventilationsløsninger, og kan rådgive og vejlede kunden i, hvilke valg der er gennemtænkte, holdbare og solide til at stå distancen.

Et ventilationssystem er sat på prøve, når den skal filtrere og levere hele tiden. Den skal holde boligens indeklima sundt og friskt, og skal derfor monteres af fagfolk, der har forståelse for både komponenter, faget og belastningen. Det har vores samarbejdspartnere, og kunden behøver ikke at være nervøs for resultatet.

vvs roskilde ventilation kanal
vvs roskilde ventilation gulvrist

Bæredygtige ventilationsløsninger

Ved varmegenvinding bruger man varmen, der allerede befinder sig i huset. Det skaber et sundt og godt indeklima, da den varme og beskidte luft byttes ud med ny og frisk luft. Det er den gamle luft, der varmer den nye luft op. Vores samarbejdspartnere kan tilbyde ventilationsanlæg med varmegenvinding til konkurrencedygtige priser, og samtidig sørge for at kunden forsikrer sig en mindre varmeregning. Det vil sige, at det både gavner miljøet, men ligeledes skaber rum i kundens samlede budget.

Har du konkrete forespørgsler eller generelle spørgsmål, så tag endelig fat i os via mail eller telefon, så forklarer vi dig, hvorfor de bæredygtige løsninger er en fordel for dig.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud